Help nu mee

Wilt u meehelpen in de zoektocht naar antwoorden? Dat kan door ons te volgen op onze sociale media kanalen, en door vervolgens onze berichten openbaar te delen met uw vriendenlijst. De grote kracht van deze website zijn de trouwe volgers op Facebook, Instagram en Twitter. U zult zich misschien afvragen wat we daarmee bedoelen, en daarom geven we een voorbeeld.

Wij publiceren een pagina op de website over de moord op Jan Jansen, en we delen deze pagina ook op onze Facebookpagina. U deelt dit bericht vervolgens openbaar met uw volgers. Een oud-collega van u ziet daardoor ook ons bericht, en deelt het vervolgens met diens volgers. Zo begint er een sneeuwbaleffect te ontstaan en komt het bericht uit bij ene Marian die 150 kilometer verderop woont. Zij ziet dat het over de moord op Jan Jansen gaat, waarover zij jaren geleden had gesproken met iemand in de kroeg. Haar gesprekspartner, ene John, vertelde toen in aangeschoten toestand dat hij wist wie de dader was. Marian klikt daarom op het origineel door uw gedeelde bericht en wordt naar onze website geleidt. Daar stuurt ze ons een tip over haar gesprek in de kroeg met John.

De tip die wij ontvangen wordt aandachtig gelezen en doorgestuurd naar het betreffende cold case team van de regio. John wordt op het politiebureau ondervraagd en blijkt inderdaad te weten wie de dader is. Er volgt een onderzoek, een arrestatie en uiteindelijk een veroordeling. De zaak is eindelijk opgelost.

Hoewel dit een fictief voorbeeld is, gaat het in het echt ook op die manier. Uw hulp is dus écht van groot belang, en wij hopen dat u op deze wijze met ons wilt samenwerken. Want zo zien wij het, als een samenwerking. Samen lossen we cold case zaken op.

Klik daarom nu op onderstaande iconen, begin ons te volgen en deel de berichten. Dank u wel!