Disclaimer

Inhoud
Op deze website doen we onze best om zo duidelijk mogelijk alle belangrijke gebeurtenissen van een onopgeloste moord of verdwijningszaak geheel in onze eigen woorden aan te bieden. Wij verkrijgen de informatie over deze zaken via openbronnen en in sommige gevallen middels contact met nabestaanden. Heeft u een fout opgemerkt, of wilt u iets toevoegen? Laat het ons dan weten via emailadres info@coldcasezaken.nl, dan zullen wij zo snel mogelijk reageren.

Wij zijn niet aansprakelijk voor de inhoud. De website is non-profit en puur gemaakt om mensen te informeren over cold case zaken en het verkrijgen van informatie. De inhoud van onze content mag niet geheel of gedeeltelijk worden gekopieerd,  gereproduceerd of omgezet naar andere media zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Stichting Coldcasezaken.

De afbeeldingen op deze website zijn voorzien van een bron. Coldcasezaken.nl heeft onderzoek gedaan voor het gebruik van de afbeeldingen. Mocht er toch een afbeelding op staan waar ondanks ons onderzoek auteursrecht op van toepassing is, dan zal Coldcasezaken.nl deze onverwijld verwijderen na uw bericht aan: info@coldcasezaken.nl

De stichting is zich bewust van de tegenwoordig mogelijk gevoelige termen die wij op sommige pagina's gebruiken. Toch vinden wij het belangrijk en kiezen we ervoor om het tijdsbeeld van de zaak te duiden.

Hieronder vindt u de door ons gebruikte bronnen.