Disclaimer

Inhoud
Op deze website doen we onze best om zo duidelijk mogelijk alle belangrijke gebeurtenissen van een onopgeloste moord of verdwijningszaak -geheel in onze eigen woorden- aan te bieden. Wij verkrijgen de informatie over deze zaken via openbronnen en in sommige gevallen middels contact met nabestaanden. Heeft u een fout opgemerkt, of wilt u iets toevoegen? Laat het ons dan weten via emailadres info@coldcasezaken.nl, dan zullen wij zo snel mogelijk reageren.

Wij zijn niet aansprakelijk voor de inhoud. De website is nonprofit en puur gemaakt om mensen te informeren over cold case zaken en het verkrijgen van informatie. Wij hopen dat deze website een steentje kan bijdragen in de oplossing van onopgeloste zaken.
De inhoud van de website mag niet geheel of gedeeltelijk worden gekopieerd,  gereproduceerd of omgezet naar andere media zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van coldcasezaken.nl.

Met gepaste trots kunnen we stellen dat de Nederlandse politie ons initiatief met open armen ontvangen heeft en steunt. Ook maakt de website sinds 1 maart 2023 deel uit van de Koninklijke Bibliotheek en is de site daarmee nationaal erfgoed geworden.