Word sponsor of donateur van Stichting Coldcasezaken

Zoals veel stichtingen en non-profitorganisaties is onze organisatie ook mede afhankelijk van de steun van anderen. Het zal u waarschijnlijk niet verbazen dat wij maandelijks geld kwijt zijn aan o.a. websiteonderhoud, software abonnementen en dat het bezoeken van tipgevers, nabestaanden en onderzoeklocaties ook de nodige kosten met zich mee brengt.

Onze sponsoren en donateurs helpen ons deze kosten te dekken en zorgen ervoor dat we zonder financiële zorgen ons werk kunnen blijven voortzetten.

Ondernemers
Bent u ondernemer en draagt u ons graag een warm hart toe in onze zoektocht naar antwoorden in cold case zaken, meld u zich dan nu aan als sponsor. Met uw steun helpt u direct mee met het onder de aandacht brengen van onopgeloste moord- en verdwijningszaken en bij het ontvangen en onderzoeken van tips en informatie. 

Klik hier voor de mogelijkheden om te sponsoren

Persoonlijke donatie
Ook als u geen ondernemer bent kunt u ons natuurlijk steunen. Heel graag zelfs. Iedere euro wordt gebruikt ten behoeve van onze doelstelling: Het helpen oplossen van onopgeloste zaken. Klik op onderstaande knop om een persoonlijke donatie te maken. Wanneer u uw naam daarbij invult verschijnt deze op onze pagina. Als u geen naam invult niet.
Namens Stichting Coldcasezaken Ontzettend bedankt!

Stichting Coldcasezaken wordt gesteund door: 

En door al die andere geweldige vrienden van de stichting

Marjon Van den Heuvel

Alfred vd Meulen

Geraldine Bakker

Ken Groenedijk

Marion ter Haar

Daniëlle de Bruin

Jeroen Haak

Pieter Schoenmakers

Dutch Carlin Pinschers

Debora Zwanenbeek

Wilma Elsinga

Carolien Kroon

Freek vd Molen

Twan Bangali

Charlotte Meyer

Loes Hamel