De cold case van Alaaddin Olcer - Schiedam - 08-09-2003

De 45-jarige Alaaddin Olcer werd op 30 augustus 2003 als vermist persoon opgegeven in Delft. Een dag later werd hij opnieuw als vermist opgegeven, maar dit maal in havenstad Rotterdam. Er gingen dagen voorbij waarbij niemand Alaaddin kon vinden. Tot maandag 8 september. Rond de klok van 11:40 werd in het water van de Buitenhaven in Schiedam een levenloos lichaam gevonden. Het was verpakt en met voorwerpen verzwaard. Na sectie op het lichaam werd duidelijk dat het ging om de als vermist opgegeven Alaaddin Olcer. Het was duidelijk dat hij slachtoffer was geworden van een misdrijf. De politie heeft in deze zaak nooit iemand kunnen aanhouden. 

In een ultieme poging om antwoorden te krijgen plaatste de politie de zaak van Alaaddin op hun cold case kalender van het jaar 2019. De kalender wordt ieder jaar in gevangenissen en TBS klinieken uitgedeeld, in de hoop dat iemand meer informatie kan verschaffen. Het heeft in meerdere gevallen tot een doorbraak geleid, maar tot op heden heeft het in deze zaak niks opgeleverd.

De familie en vrienden van Alaaddin hopen na al die jaren nog steeds op antwoorden. Ook is de politie hoopvol dat de zaak ooit wordt opgelost. Er moeten mensen rondlopen die meer weten over wat er is gebeurd. Bent u dat?

Neemt u alstublieft contact op met de politie of onze redactie.
Bel met de politie op nummer 0900-8844
U kunt ook bellen met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000
Als u liever een email stuurt kan dat ook, naar coldcase@politie.nl

U kunt uw informatie ook aan ons kwijt. Vult u dan onderstaand formulier in. Dat kan ook anoniem. Laat dan de contactgegevens velden leeg, dan bent u gegarandeerd anoniem. Meld wel even om welke zaak het gaat.
Wij zorgen ervoor dat de informatie op de juiste plek komt. 

Help mee en deel deze zaak. Volg ons ook op onze socials