De cold case van Alaaddin Olcer - Schiedam - 08-09-2003

De 45-jarige Alaaddin Olcer werd op 30 augustus 2003 als vermist persoon opgegeven in Delft. Een dag later werd hij opnieuw als vermist opgegeven, maar dit maal in havenstad Rotterdam. Er gingen dagen voorbij waarbij niemand Alaaddin kon vinden. Tot maandag 8 september. Rond de klok van 11:40 werd in het water van de Buitenhaven in Schiedam een levenloos lichaam gevonden. Het was verpakt en met voorwerpen verzwaard. Na sectie op het lichaam werd duidelijk dat het ging om de als vermist opgegeven Alaaddin Olcer. Het was duidelijk dat hij slachtoffer was geworden van een misdrijf. De politie heeft in deze zaak nooit iemand kunnen aanhouden. 

In een ultieme poging om antwoorden te krijgen plaatste de politie de zaak van Alaaddin op hun cold case kalender van het jaar 2019. De kalender wordt ieder jaar in gevangenissen en TBS klinieken uitgedeeld, in de hoop dat iemand meer informatie kan verschaffen. Het heeft in meerdere gevallen tot een doorbraak geleid, maar tot op heden heeft het in deze zaak niks opgeleverd.

De familie en vrienden van Alaaddin hopen na al die jaren nog steeds op antwoorden. Ook is de politie hoopvol dat de zaak ooit wordt opgelost. Er moeten mensen rondlopen die meer weten over wat er is gebeurd. Bent u dat?

Neemt u (anoniem) contact op met onze redactie.
Wij nemen zorgvuldig de tijd voor uw informatie en zorgen er op betrouwbare wijze voor dat het op de juiste plek terecht komt. U kunt uw verhaal kwijt via onderstaand formulier. Blijft u graag anoniem? Laat dan de contactgegevens-velden leeg.

U kunt ook e-mailen naar info@coldcasezaken.nl.

Help mee en deel deze zaak. Volg ons ook op onze socials

Stichting Coldcasezaken maakt gebruik van informatie uit open bronnen en onze pagina's zijn meestal een mix van (nieuws)berichten die wij zo veel mogelijk in onze eigen woorden vormgeven op de website. We maken vaak gebruik van artikelen uit nationale kranten(archieven) van o.a. De Telegraaf, het AD, Trouw, De Volkskrant, het Parool, NRC  etc. Voor een complete lijst van onze bronnen verwijzen wij u graag naar deze pagina

Indien u van mening bent dat er teksten of afbeeldingen in strijd zijn met het intellectueel eigendom dan verzoeken wij u om contact op te nemen. Op geen enkele wijze wordt door ons platform bewust onrechtmatig gebruik gemaakt van het intellectueel eigendom van anderen en betrachten wij uiterste zorgvuldigheid. De stichting is een non-profit organisatie en leunt volledig op vrijwilligers.