De cold case van Frank Christiaan Petrus Meijeren - Rotterdam - 29-01-1995

Op 29 januari 1995 trof de politie in Rotterdam aan de Vuurplaat 15, het stoffelijk overschot aan van een man waarvan de woning in brand had gestaan. Het slachtoffer bleek de 23-jarige Frank Christiaan Petrus Meijeren te zijn. Frank was door een misdrijf om het leven gekomen.

Informatie over deze moord is vrijwel nergens te vinden. Desondanks willen wij aandacht besteden aan deze zaak. Moord is moord, en de familie van dit slachtoffer heeft net zo veel recht om te weten wat er met hun geliefde familielid is gebeurd, als iedere andere nabestaande. 

Informatie en tips
Heeft u Frank gekend, of iemand iets over de zaak horen zeggen? Wij willen u dan vragen om met die informatie naar voren te komen. Frank Christiaan Petrus Meijeren heeft ook recht op gerechtigheid. 

Neemt u (anoniem) contact op met onze redactie.
Wij nemen zorgvuldig de tijd voor uw informatie en zorgen er op betrouwbare wijze voor dat het op de juiste plek terecht komt. U kunt uw verhaal kwijt via onderstaand formulier. Blijft u graag anoniem? Laat dan de contactgegevens-velden leeg.

U kunt ook e-mailen naar info@coldcasezaken.nl.

Help mee en deel deze zaak. Volg ons ook op onze socials

Stichting Coldcasezaken maakt gebruik van informatie uit open bronnen en onze pagina's zijn meestal een mix van (nieuws)berichten die wij zo veel mogelijk in onze eigen woorden vormgeven op de website. We maken vaak gebruik van artikelen uit nationale kranten(archieven) van o.a. De Telegraaf, het AD, Trouw, De Volkskrant, het Parool, NRC  etc. Voor een complete lijst van onze bronnen verwijzen wij u graag naar deze pagina

Indien u van mening bent dat er teksten of afbeeldingen in strijd zijn met het intellectueel eigendom dan verzoeken wij u om contact op te nemen. Op geen enkele wijze wordt door ons platform bewust onrechtmatig gebruik gemaakt van het intellectueel eigendom van anderen en betrachten wij uiterste zorgvuldigheid. De stichting is een non-profit organisatie en leunt volledig op vrijwilligers.