Word vrijwilliger voor Stichting Coldcasezaken

Leuk dat u een kijkje neemt op deze pagina, dat betekend dat u wellicht interesse heeft om vrijwilliger te worden voor onze stichting. Er is sinds het allereerste begin in juni 2022 al veel bereikt in die korte tijd. Zo hebben we al bijna 200 zaken uitgebreid omschreven op de site, veel tips gegenereerd die zijn doorgestuurd naar de politie, nabestaanden en getuigen leren kennen en we zijn onlangs een eigen videokanaal begonnen. 

De website is reeds opgenomen in de Koninklijke Bibliotheek en we komen steeds vaker in het nieuws. De bekendheid van de Stichting Coldcasezaken is hard aan het groeien. En dat is goed nieuws voor die vele onopgeloste zaken die de aandacht goed kunnen gebruiken. Volgens ons is een deel van die zaken op te lossen, maar alleen door hard en doordacht (samen)werk(en). 

Vrijwilligers nodig
We zijn nu aangekomen op het punt dat we als stichting vrijwilligers nodig hebben, want we kunnen sommige dingen gewoon niet zonder hulp. Met de tijd zullen we steeds meer soorten vrijwilligerswerk hebben. Op dit moment zoeken wij mensen die met een hart voor gerechtigheid onze innovatieve tipflyer zouden willen verspreiden. We denken dat dit werk kan zorgen voor misschien wel de gouden tip in één of meerdere zaken. Maar zoals gezegd, we hebben hierbij écht hulp nodig. 

Meld u aan
Bent u geïnteresseerd om vrijwilliger te worden van Stichting Coldcasezaken? Meld uzelf dan nu aan via onderstaand formulier. 
Wij hopen een persoonlijke band op te bouwen met onze vrijwilligers en zullen hen in de loop van de tijd verschillende soorten werk gaan aanbieden. Het zal altijd gaan om simpele maar noodzakelijke klusjes, en uiteraard is niets verplicht.

Twijfel niet en meld u aan, dan nemen wij snel contact met u op en kunnen we alles bespreken. 

Sander Meyer
Directeur
Stichting Coldcasezaken