Word vrijwilliger voor Stichting Coldcasezaken

Leuk dat u een kijkje neemt op deze pagina, dat betekend dat u wellicht interesse heeft om vrijwilliger te worden voor onze stichting. Er is sinds het allereerste begin in juni 2022 al veel bereikt in die korte tijd. Zo hebben we al bijna 200 zaken uitgebreid omschreven op de site, veel tips gegenereerd die zijn doorgestuurd naar de politie, nabestaanden en getuigen leren kennen en we zijn onlangs een eigen videokanaal begonnen. 

De website is reeds opgenomen in de Koninklijke Bibliotheek en we komen steeds vaker in het nieuws. De bekendheid van Stichting Coldcasezaken is hard aan het groeien. En dat is goed nieuws voor die vele onopgeloste zaken die de aandacht goed kunnen gebruiken. Volgens ons is een deel van die zaken op te lossen, maar alleen door hard en doordacht (samen)werk(en). 

Vrijwilligers nodig
We zijn nu aangekomen op het punt dat we als stichting vrijwilligers nodig hebben, want we kunnen sommige dingen gewoon niet doen zonder hulp. Op dit moment zoeken wij mensen die met een hart voor gerechtigheid onze innovatieve tipflyer zouden willen verspreiden. We denken dat dit simpele maar belangrijke werk kan zorgen voor misschien wel de gouden tip in één of meerdere zaken. 

We hebben niet alleen hulp nodig bij het verspreiden van onze tipflyer. Ook kunnen wij in sommige gevallen hulp gebruiken bij het zoeken naar feiten, checken van data en bij het nagaan van bepaalde tips. In de toekomst verwachten we nog meer variatie in het vrijwilligerswerk. Zo denken we bijvoorbeeld ook aan het organiseren van voorlichtingsavonden over cold cases. Natuurlijk ligt het een beetje aan de vrijwilliger zelf. Iedereen heeft z'n eigen sterke punten.

Als stichting willen we een goede band opbouwen en onderhouden met onze vrijwilligers en onderhouden we o.a. contact in een groepsapp.

Meld u aan
Bent u geïnteresseerd om vrijwilliger te worden bij Stichting Coldcasezaken? Meld uzelf dan nu aan via onderstaand formulier.

Sander Meyer
Directeur
Stichting Coldcasezaken